Hjerte+i+h%C3%A6nder.jpg

recoverY - hvordan du hjælper dig selv gennem svære perioder

Fordi den løsningsfokuserede tilgang har fokus på det dér virker, er tænkningen yderst hjælpsom og nyttig som selvhjælpsmetode. Den hjælper den enkelte til at få fokus på egne styrker og ressourcer, så man kan opleve sig mere kompetent og handlekraftig. Med afsæt i en personlig beretning garanteres tilhørerne ny viden og indsigt om egen formåen samt inspiration og effektive selvhjælp-værktøjer. .


sms-dialoger som udviklingsredskab i socialt arbejde

I dag har de fleste af os en mobiltelefon, der er blevet et hverdagsredskab i vores måde at kommunikere med andre. Anne-Marie har forsket i, hvordan sms-dialoger konstruktivt kan anvendes til at skabe udvikling i samarbejdet med borgere. Hvordan kan vi svare en sms fra en sårbar borger på en måde, så borgeren oplever sig hørt, forstået - som subjekt med ressourcer og kompetencer til at mestre sit liv.


Løsningsfokuseret Grundantagelser

En dag, der præsenterer og gennemgå de løsningsfokuseret grundantagelser og hvordan de viser sig og sætter retning for praksis. Dagen kommer omkring antagelser i forhold til borgeren, problemer, forandringer og praksis.

 
tr%C3%A6+der+spejler.jpg
 
IMG_2483-kopi.JPG
 
mange+h%C3%A6nder.jpg

sådan skaber du det liv, du ønsker

Hvordan vil du gerne have livet skal se ud? - og hvad i dit liv skal fortsætte? FOr nogen har det forandret sig efter COVID-19. I dette oplæg kommer du til at reflektere lidt over, hvad der fungerer i dit liv, hvad du gerne vil blive ved med at gøre, og hvad du måske ønsker anderledes.


Strikketerapi/håndarbejde ved stress, angst & depression

Efter “9/11” undrede man sig over ikke at se en gruppe af kvinder i 50’erne i de anonyme rådgivningstilbud. Det viste, at de sad og strikkede. I dag ved vi gennem forskning, at håndarbejde som strikke, hækle og brodere gør en forskel. Det har fysiske og psykiske positive effekter bla. øget ro og koncentration. Dette tema er ‘hands-on’, en inddragende workshop, hvor alle får brugt hoved og hænder.


skab trivsel på arbejdspladsen - og derhjemme

Mon ikke vi alle vil trives på vores arbejde, og mon ikke vi alle tænker, at vi anstrenger os alt hvad vi kan. At vi samarbejder, indgår kompromisser og er hjælpsomme overfor hinanden. Hvorfor er det med trivsel så så svært? Hvad er et godt arbejdsmiljø for dig, hvad virker i samarbejdet, hvor er der stunder af glæde og optimisme, og hvordan kan vi få dét til at hænge sammen med værdier, opgaveløsning o.a.