Løsningsfokuseret Netværksmøder

- kan rekvireres

Over fem dage lærer du at planlægge, forberede og styre løsningsfokuseret netværksmøder gennem præsentation af den teoretiske viden samt konkrete praktiske færdigheder.

Varighed:

Kurset består af 3 moduler, der løber over minimum to måneder. Modul 1 indeholder 2 undervisningsdage og Modul 2 en opfølgningsdag og Modul 3 består af 2 træningsdage. Hertil skal du forvente tid til hjemmeopgaver og litteraturlæsning, så kurset i alt har et omfang på 45 timer. At du mestrer praksisdelen sikres ved, at du skal medbringe filmklip på træningsdagene. Denne tætte kobling mellem teori og praksis sikrer et kursus af høj kvalitet, og sikrer dig, at du rent faktisk mestre det du undervises i.

Indhold:

Modul 1 består af to undervisningsdage i løsningsfokuseret teori og metode, herunder fokuseres på de forhold, der gør sig særligt gældende for netværksmøder og ledelse af samme. I løbet af dagene introduceres for grundlæggende løsningsfokuserede antagelser om mødeledelse, ligesom teknikker til at engagere deltagerne på netværksmødet i løsningsfokuserede samtaler gennemgås. Med andre ord vil du stifte bekendtskab med løsningsfokuserede perspektiver på, hvad netværksmøder kan bruges til, og hvordan de kan formes, herunder kommer vi blandt andet til at behandle mødelederens rolle og opgave samt nogle af de særlige udfordringer et netværksmøde kan byde på, eksempelvis de forskellige kontekster netværksmøder kan folde sig ud i.

Som forberedelse til Modul 1 udleveres artikler, der vil danne afsæt for dagens indhold.

Modul 2 består af en opfølgnings- og fastholdelsesdag. Hvad er I lykkedes med, og hvad er der behov for at repetere? Afhængig af deltagerantal skal vi eksperimentere med samtaler med flere, se film og både snakke om udfordringer og succes’er.

Modul 3 indeholder ligeledes to træningsdage, som giver dig mulighed for at centrere dig om din praksis på arbejdspladsen.

Disse dage bygges op over egne videooptagelser af, hvordan du omsætter din viden om løsningsfokuserede netværksmøder og mødeledelse. Læringsdesignet bygges op, så alle arbejder på egne klip såvel som de andres, hver gang vi mødes. Dette er med henblik på at sikre optimale progressionsmuligheder og skabe et kursus af høj faglig kvalitet.

Pris:

Pris: 75.000 kr. ex.moms ved op til 22 deltagere inkl. materiale og transport ELLER 7.500 kr. pr. deltagere ved min. 8 deltagere.

Deltagerbevis:

Deltagere, der har deltaget aktivt samt været tilstede mindst 80 % af tiden, modtager deltagerbevis. 

Interesseret:

Kontakt mig for yderligere oplysninger på tlf. 26700509 smat for at rekvirere din pris. Undervisning foregår enten i Lyngby eller på jeres arbejdsplads.

målgruppe:

Målgruppe: kurset henvender sig til professionelle, der sidder i funktioner, hvor de har ansvaret for at afvikle møder, der centrerer sig om at skabe og understøtte forandringsprocesser i familier samtidig med, at det skal være inddragende for såvel fagfolk som borgere.

Underviser:

Anne-Marie Wulf, Familieterapeut, Master i Pædagogisk Udviklingsarbejde samt IASTI-akkrediteret underviser, grundlægger af DLI.