Back to All Events

Informationsmøde Advanced Level

  • Dansk Løsningsfokuseret Institut / Danish SF Institute 225 Vangedevej Dyssegård, 2870 Denmark (map)

Informationsmøde om uddannelsen til Løsningsfokuseret praktiker, Advanced Level. Du bliver præsenteret for uddannelsens indhold, opbygning og struktur samt krav og forventninger for optagelse og deltagelse, og vil kunne stille spørgsmål til både underviser samt en nuværende studerende. Kom og hør mere, alle er velkomne og vi serverer en let sandwich, the og kaffe :-) Sms 26700509 til Anne-Marie senest et par dage før, og sig du kommer.

At få redskaber til at have strukturerede samtaleforløb med borgere med komplekse problemstillinger - vide hvordan jeg bygger en samtale op- føle mig mere sikker og professionel i forhold til at have et stærk teoretisk grundlag og netop øve i praksis - elsker kobling af teori og praksis i uddannelsen at vi skal dokumentere at vi mestre samtalen i praksis ! Blive klogere på hvordan jeg bruger den løsningsfokuserede tilgang også til at skabe kulturforandring i en organisation men også blive klogere på tilgangen få den som et integreret mindset jeg kan bruge i mit privatliv ! Det var mange ord ..
— Rikke Baun