Løsningsfokuserede Netværksmøder
Kurset har til formål at sikre dig teoretisk viden og praktiske færdigheder i at planlægge, forberede og lede løsningsfokuseret netværksmøder.
Varighed:
Kurset består af 2 moduler, der løber over minimum 3 måneder. Modul 1 indeholder 2 undervisningsdage og Modul 2 består af 3 træningsdage, hertil kommer hjemmeopgaver og litteraturlæsning, så kurset i alt har et omfang på 45 timer. At du mestrer praksisdelen sikres ved, at du skal medbringe filmklip på træningsdagene. Denne tætte kobling mellem teori og praksis sikrer en høj kvalitet.
Indhold:
Modul 1 består af to indførende undervisningsdage i løsningsfokuseret teori og metode, herunder fokuseres på de forhold, der gør sig særligt gældende for netværksmøder og ledelse af samme. I løbet af dagene introduceres for grundlæggende løsningsfokuserede antagelser om mødeledelse, ligesom teknikker til at engagere deltagerne på netværksmødet i løsningsfokuserede samtaler gennemgås. Med andre ord vil du stifte bekendtskab med løsningsfokuserede perspektiver på, hvad netværksmøder kan bruges til, og hvordan de kan formes, herunder kommer vi blandt andet til at behandle mødelederens rolle og opgave samt nogle af de særlige udfordringer et netværksmøde kan byde på. Som forberedelse til Modul 1 udleveres artikler, der vil danne afsæt for dagens indhold.
Modul 2 indeholder tre træningsdage, som giver dig mulighed for at centrere dig om din praksis på arbejdspladsen. Disse dage bygges op over egne videooptagelser af, hvordan du omsætter din viden om løsningsfokuserede netværksmøder og mødeledelse, og læringsdesignet bygges op, så alle arbejder på egne klip såvel som de andres, hver gang vi mødes. Dette er med henblik på at sikre optimale progressionsmuligheder og skabe et kursus af høj faglig kvalitet.
Deltagere, der har deltaget aktivt med film og litteraturlæsning, og været tilstede mindst 80 % af tiden, modtager et afsluttende bevis.
FAQ:
Målgruppe: kurset henvender sig til professionelle, der sidder i funktioner, hvor de har ansvaret for at afvikle møder, der centrerer sig om at skabe og understøtte forandringsprocesser i familier samtidig med, at det skal være inddragende for såvel fagfolk som borgere.
Deltagere, der har deltaget aktivt med film og litteraturlæsning samt været tilstede mindst 80 % af tiden, modtager deltagerbevis.
Pris: 7.500 kr. ex. moms pr. pers., - prisen inkluderer materiale samt forplejning. Flere deltagere fra samme arbejdsplads kan opnå rabat.
Maks. antal deltagere: 8
Undervisningssted: DLI’s lokaler på Vangedevej 225, 2870 Dyssegård (LØFT-huset)
Tilmelding: kan rekvireres
Undervisere: Anne-Marie Wulf, Familieterapeut, Master i Pædagogisk Udviklingsarbejde samt akkrediteret træner og supervisor, founder af DLI.