Indhold: 

Tema-Vision er en ny form og sammensmeltning af såvel undervisning og supervision. Formålet er, at introducere særlige temaer præsenteret gennem den løsningsfokuserede optik, og på en måde, så deltagerne efter en temavision oplever sig mere kompetente i forhold til at handle i konkrete sager. Der arbejdes både sags baseret og med løsningsfokuserede teoretiske/metodiske begreber og forståelser.

Deltagelse forudsætter, at du har noget kendskab til den løsningsfokuserede tilgang, og ønsker at styrke dine løsningsfokuserede kompetencer og teknikker. Workshoppen er også velegnet til dig, der ønsker at genopfriske løsningfokus.

Hver gang begynder med et oplæg / undervisning omkring dagens tema og krydret med øvelser, derefter supervision i gruppen. Den enkelte deltager har mulighed for at medbringe en konkret sag eller problematik, der relaterer sig til dagens tema. Vi vil i fællesskab forhandle os frem til, hvilken / hvilke sager vi sætter mere fokus på efter oplægget.

Temavision afholdes 6 tirsdag i foråret 2018, hver gang fra kl. 17-19.30 – tilpas til at kæresten kan overtage børnene, og du lige kan nå hjem og kysse dem godnat ;-) Vi serverer the/kaffe, og sandwich. Temavision afholdes i vores lokaler i Dyssegård.

Temaer og datoer:

Tirsdag d. 10. April:                   Psykiatri/ psykisk sårbarhed

Tirsdag d. 17. April:                   Konflikthåndtering

Tirsdag d. 24. April:                   Udsatte børn og unge

Tirsdag d. 08. Maj:                     Modstand eller fravær af samarbe

Tirsdag d.  15. Maj:                    Afhængighed / misbrug

Tirsdag d.  22. Maj:                    Min faglige rolle

Pris og tilmelding:

Samlet pris for forløbet er 2.000 kr. pr. deltager ex. moms, der betales ved tilmelding, og senest inden første gang. Du tilmelder dig ved at sende en mail til kontakt@danskloesningsfokuseretinstitut.dk senest fredag d. 23. Marts 2018 eller ved at gå hen på Praktisk info og tilmelding. Du får direkte besked, om Temavisionen har nok deltagere  til oprettelse.

Oprettelse forudsætter mindst 4 deltagere, max. 10, der er således begrænset antal pladser. Såfremt man bliver syg eller på anden måde fraværende, refunderes indbetalt beløb ikke.

Kursusbevis:

Temavisionens samlede undervisnings- og træningstimer er 15, hvilket svarer til to hele undervisningsdage. Dansk Løsningsfokuseret Institut udsteder kursusbevis på 15 timers undervisning og træning for deltagere, der har deltaget alle seks gange.

For deltagere på DLI’s uddannelser modsvarer workshoppen 15 timers træning/supervision, der kan indgå i dokumentation af praksis. Workshoppen afvikles af underviser og supervisor Anne-Marie Wulf, DLI