Lær at filme din praksis - i praksis

Vi kender det alle! - alt er forberedt, endelig sidder en borger / klient klar til samtale, optagelsen går i gang, og filmen kører….. MEN da du kigger den den igennem, opdager du til din skræk, at lyden er helt hen i vejret, du kan faktisk ikke høre noget!!!!

LÆR AT FILME DIN PRAKSIS - I PRAKSIS 🎬🎥 Vi kender det alle - det er ofte noget roderi med de filmoptagelser, men NU kan du glæde dig til at optimere dine optagelser. I samarbejde med moviesupport holdes workshop i weekenden d. 11. og 12. Januar 2020, bg.dg. fra kl. 10-16, hvor vi sætter fokus på forberedelse med bla. lyd og lys, selve optagelsen, den efterfølgende redigering samt format og lagring af den færdige film. Begrænset pladser, max 8 deltagere - pris 2.400 inkl. moms og forplejning. Workshoppen foregår i LØFT-huset, og du tilmelder dig med at sende en mail til robert@moviesupport.dk

Forudsætninger:

For at deltage i dette kursus skal du have

Varighed:

Workshoppen er et weekendkursus og afvikles lørdag d. 11. og søndag d. 12. Januar 2020, bg. dg. kl. 10 - 16.

Indhold:

Modul 1 består af to indførende undervisningsdage i løsningsfokuseret teori og metode, herunder fokuseres på de forhold, der gør sig særligt gældende for arbejdet med mennesker, der på den ene eller anden måde har været udsat for krænkelser. I løbet af dagene introduceres de studerende for grundlæggende løsningsfokuserede antagelser om samtaler, ligesom teknikker og redskaber til at engagere andre i løsningsfokuserede samtaler gennemgås. Således vil vi beskæftige os med, hvordan samtaler kan struktureres på måder, der faciliterer andre og bedre måder at forstå sig selv såvel som der, der er sket.