Back to All Events

Samtaler med Børn - en praksisnær workshop


  • Dansk Løsningsfokuseret Institut / Danish SF Institute 225 Vangedevej Dyssegård, 2870 Denmark (map)

Workshoppen formidler en teoretisk viden og praktiske færdigheder i at planlægge, forberede og afholde løsningsfokuserede samtaler med børn. Det er to dage med konkrete redskaber direkte til at implementere og anvende i din praksis.

Du får ingen kuffert med dukker eller kort, men tips og tricks så du kan skabe din egen kuffert med nyttige og hjælpsomme redskaber, der fremmer samtaler med børn.

Fuld forplejning, engagerede deltagere og undervisning af DLI's grundlægger familieterapeut Anne-Marie Wulf, der er internationalt anerkendt og akkrediteret gennem International Alliance of Solution focused Training Institutes (IASTI).