Back to All Events

Informationsmøde Advanced Level

  • Dansk Løsningsfokuseret Institut / Danish SF Institute 225 Vangedevej Dyssegård, 2870 Denmark (map)

Informationsmøde om uddannelsen til Løsningsfokuseret praktiker, Advanced Level, en uddannelsen hvor der er fokus på at integrere din løsningsfokuserede praksis i forskellige arbejdskontekster som arbejdet med grupper og teams, med børn og familier eller i en misbrugskontekst. 

Du bliver præsenteret for uddannelsens indhold, opbygning og struktur samt krav og forventninger for optagelse og deltagelse, og vil selvfølgelig kunne stille spørgsmål. Kom og hør mere, alle er velkomne og vi serverer en let sandwich, the og kaffe :-) Sms 26700509 til Anne-Marie senest et par dage før, og sig du kommer.

Earlier Event: May 20
Informationsmøde Basic Level
Later Event: June 14
Informationsmøde Basic Level