Back to All Events

Informationsmøde Basic Level - AFLYST

  • Dansk Løsningsfokuseret Institut / Danish SF Institute 225 Vangedevej Dyssegård, 2870 Denmark (map)

Kom til informationsmøde om uddannelsen til Løsningsfokuseret Praktiker, Basic Level, - en 1-årig praksisnær efteruddannelse, hvor du undervises i den løsningsfokuseret tilgang og tænkningen bag samt træner LØFT i praksis. 
På mødet hører du mere om uddannelsen samt får mulighed for at tale med en aktuel studerende. Vi serverer en sandwich, hvorfor du bedes tilmelde dig med sms på 26700509 senest tre dage før.

Jeg valgte uddannelsen fordi jeg ønskede mere struktur og flow i mine samtaler - mere kvalitet og en retning, som kunne give den jeg sad overfor noget energi til at skabe konkrete forandringer for sig selv. Jeg oplever, at jeg har fået langt flere håndtag at trække i, og jeg har fået meget mere struktur og kontinuitet i samtalerne. Jeg har fået mange redskaber jeg kan anvende i forskellige situationer, og jeg føler mig langt mere rustet til at have samtaleforløb. Samtidig er jeg også selv blevet bedre til at få øje på mine successer, og undersøge hvordan jeg mon bar mig ad
— Christina Friang Vangsgaard
Earlier Event: April 30
Informationsmøde Advanced Level
Later Event: May 16
Informationsmøde Master Level